×
  • Veilig betaling

  • Gratis luxe rugleuning bij aankopen boven de 54 EUR

  • Garantie van levering

Over ons

Bij MyPosture willen we graag dat onze klanten weten bij wie zij kopen. Wij streven naar transparantie - simpelweg omdat je als klant, wanneer je online winkelt via internet, natuurlijk het recht hebt om exact te weten bij wie je koopt. Dit is een overzicht van de mensen met wie je praat over de telefoon en de mensen die je bestelling inpakken.

MyPosture is gestart op basis van een filosofie om een houdingcorrigerend shirt tegen een redelijke prijs te creëren - gebaseerd op die filosofie zijn we op zoek gegaan naar precies de shirts die we zouden gaan verkopen. We hebben sindsdien kleine veranderingen aangebracht, op het gebied van het ontwerp en ook de functie, zodat de shirts exact zijn zoals wij dat voor ogen hadden.

Wij zijn van mening dat de houdingcorrigerende shirts een natuurlijk onderdeel moeten zijn van ieders garderobe.. Vooral in deze tijden waarin we vaak naar beneden naar een scherm kijken en onze nek buigen. Nooit eerder heeft onze samenleving te maken gehad met zoveel ziektes als gevolg van rug- en nekklachten. Daar moeten we iets aan doen! Nu!

Bij MyPosture heb je altijd het gebruikelijke 14-dagen retourrecht. Daarnaast bieden wij een langere periode aan waarin je de kans hebt om maten en kleuren te ruilen. Dat doen we om onze klanten de best mogelijke opties te geven wanneer zij bij ons winkelen.

MyPosture begon oorspronkelijk in Denemarken, Scandinavië. Maar het heeft zich snel verspreid naar momenteel meer dan 13 landen in Europa. We opereren lokaal in alle landen.
We doen dit om zo dicht mogelijk bij onze klanten te zijn, ook in de werkelijkheid. Om een goede klantenservice te bieden, maar natuurlijk ook om heel praktisch de snelste levermethoden met lokale verzendbedrijven te kunnen bieden.

Wij hopen dat je tevreden bent met je nieuwe houdingcorrigerende shirt. Tot nu toe zijn er meer dan 250.000 klanten van MyPosture die dagelijks onze shirts dragen, zowel op het werk als in hun vrije tijd.
Daar zijn we eigenlijk best trots op.

Met vriendelijke groet,
Het hele team achter MyPosture